Przejdź do strony Cedrob


Drób świeży i mrożony


W portfolio marki Cedrob jest szeroki wachlarz wyrobów z mięsa kurczaka, kury rosołowej, kaczki oraz gęsi. Nasze mięso produkowane jest z wykorzystaniem nowoczesnych technologii produkcji, co sprawia, że zachowują one smak, świeżość oraz najwyższą jakość.


Szeroka oferta produktów, zarówno w formie świeżej, jak i głęboko mrożonej, dostępna jest na terenie całego kraju, a także na ponad 50 rynkach z całego świata - w krajach państw UE, Afryki, Azji oraz na Bliskim Wschodzie.


30 letnie doświadczenie w branży jest gwarancją wysokiej jakości oraz klasy produktu.


Ze świeżego mięsa kurczaka powstają najlepsze potrawy – doskonałe potrawki, delikatne kotlety, pyszne pieczenie. By ich smak zachwycał naszych konsumentów, mięso musi być świeże i prawidłowo przygotowane.

Stosujemy się do wysokich europejskich standardów produkcji, dlatego mięso drobiowe Cedrob zawsze zachowuje najwyższą świeżość i soczystość.

Nasza filozofia produkcji oparta jest na zamkniętym obiegu, co oznacza, że kontrolujemy każdy etap produkcji pozyskiwania mięsa - w myśl zasady "od ziarna do stołu".

Pod marką Cedrob produkowane są również wysokiej jakości wędliny, pasztety i dania gotowe, tak bardzo cenione przez konsumentów.


Posiadamy certyfikat uprawniający nasze zakłady do uboju rytualnego, zgodnego z regułami Halal.

Spełnienie przez nasz zakład wymagań związanych z produkcją Halal umożliwia pełną satysfakcję klientom ze świata szariatu. 

Nie  do końca znana w naszym kraju tradycja Państw Muzułmańskich jest dla  nas jasna, czytelna i w pełni zrozumiała. Dzięki temu nasze produkty możemy eksportować do państw muzułmańskich, głównie na rynki Bliskiego Wschodu.